Jeg elsker alt slags mad - det sure, det sprøde, det stærke og det syndige.
CathrineBrandt.dk er en madblog, der først og fremmest afspejler min appetit og interesse for god og velsmagende mad.
Jeg har studereret Ernæring og Sundhed på VIA University i Århus med speciale i Sundhedsfremme og Formidling, Sundhed og optimal udnyttelse af kroppen interesserer mig meget. Jeg bliver både glad og begejstret, når jeg arbejder med råvarer, der er af højeste og bedste kvalitet.
Jeg tror på, at man får det bedste resultat ud af sine anstrengelser i køkkenet, hvis man gør brug af gode og velsmagende råvarer. Mit hjerte banker for økologi, og mange af de ingredienser, jeg foretrækker at bruge tager hensyn til, at vores mad skal indeholde flest mulige gode næringsstoffer, og så få tilsætningsstoffer som muligt. Jeg er fascineret af filosofien om, at vi samarbejder med naturen og værdsætter, at den kan skabe så mange lækre råvarer.
Hop med på rejsen og lad dig inspirere af, hvad der udfolder sig i mit køkken, mit hoved og i min hverdag.
Velkommen til min blog!
Du kan hive fat i mig her: mail@cathrinebrandt.dk
Cathrine Brandt
Proffessionsbachelor
fra Ernæring og Sundhed på VIA University College Århus