Invitationerne har I allerede set. Nu er vi kommet til hovedretten. Sliders. Nemme at forberede i god tid, og så kan de sagtens laves til mange. Vi var 15 personer, og jeg er ret sikker på, at burgerne stadig var lune, da de blev serveret. De smagte i hvert fald godt! Jeg lavede tre forskellige slags – cheeseburger, langtidsstegt ribbensteg og vegetar med kikærtebøffer. Så var der noget for alle.
Sådan laver du sliders:
Cheeseburger:
- Hjemmebagt Sliders-burgerbolle (se opskrift på hjemmebagt Sliders-bolle her – hver bolle vejede 50 g)
- Bøf af hakket oksekød – se opskrift her
- Cheddar
- Syltede rødløg og agurk (se opskrift på syltede agurker her – rødløg snittes i tynde ringe og kommes i lage efter samme opskrift som agurkerne)
- Salat
- Mayonnaise - smøres på bollen
- Ketchup
Ribbenstegsburger:
- Langtidsstegt ribbensteg – se opskrift her
- Rødkålsslaw - se opskrift her
- Syltede agurker - se opskrift her
- Mayonnaise
Vegetar med kikærtebøf:
- Kikærtebøf - se opskrift her
- Fintsnittet spidskål
- Syltede rødløg (rødløg snittes i tynde ringe og kommes i lage efter samme opskrift som hjemmesyltet agurker)
- Hjemmelavet chilisovs – se opskrift her
Sådan laver du Sliders:
Server enten delene hver for sig, så folk selv kan samle deres Sliders, eller byg dem op og kom et spyd i midten inden servering.
[…] til min 25 års fødselsdag har I allerede set, og hovedretten har jeg også delt med jer – små sliders, der nemt kan laves til mange, da det meste kan forberedes i god tid. Men nu […]