Nemme cookies med M&M's

Annonce Valsemøllen

Den helt nemme cookie til børn eller barnlige sjæle. De klassiske M&M's gør en hjemmebagt cookie fuld af farve og glæde. Det er hyggeligt, og så giver de det helt rette "knas" inde i den chewy cookie.

Der er mange måder at bage cookies på. Det her er den helt nemme udgave. Hvor intet skal piskes luftigt eller røres sammen i lange minutter. Normalvis er jeg fortaler for, at smør og sukker skal piskes luftigt. Som i mine yndlings chocolate chip cookies. Det giver en luftighed og konsistens til de færdige cookies, jeg virkelig godt kan lide. Og så giver det langt flere cookies ud af én portion.

Men! Jeg er også mor til to små børn. Derfor ved jeg, hvor vigtigt og rart det er, at have nogle (kage)opskrifter, hvor det blot er nemt, enkelt og lækkert.

Det er de her cookies. Nemme, virkelig gode og et kæmpe børnehit!

Det skal du bruge:

  • 125 g smør, smeltet
  • 25 g groft hvedemel (reklame)
  • 150 g hvedemel - jeg bruger denne Valsemøllen øko hvedemel (reklame)
  • 1 tsk. bagepulver
  • 250 g rørsukker
  • 3 g salt
  • 1 æg
  • 150 g M&M's (gem 25 g til at fordele over dine cookies inden bagning)

Det skal du bruge:
Smeltet smørret ved lav varme i en gryde. Stil det til side. Rør groft mel, hvedemel og bagepulver sammen i en skål. Kom rørsukker og salt i en anden skål. Hæld smørret over sukkereret og rør sammen. Kom ægget i og rør igen. Tilsæt de tørre ingredienser og m&m's og rør sammen.

Dejen vil være meget blød, da smørret endnu er lunt. Derfor skal dejen på køl i mindst 45-60 minutter. Du kan også lade den stå til dagen efter, hvis det passer din bagning bedre.

Tag dejen ud fra køl. Tænd ovnen på 180 grader over/under varme. Brug en is-ske til at forme dejen til kugler. Sådan gøres det nemmest. Har du ingen, så vejer du dejen af til kugler på cirka 60 g. Tril dem til kugler. Placer dine cookies på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg et par M&M's på toppen. Bag dine nemme cookies i cirka 15 minutter. De skal være bløde i midten og gyldne i kanten.

Lad dem hvile i 5 minutter før de føres over på en bagerist. Nyd dem lune eller lad dem køle helt af. Opbevar dine børnevenlige cookies i en lufttæt beholder ved stuetemperatur.

Bagetip: Skal du ikke bage alle dine cookies på en gang? Så kan cookiedejen med fordel fryses ned. Det giver dig mulighed for at servere friskbagte cookies, når du lyst - nemt og hurtigt. Kom dine cookie dough kugler på en plade eller i en form beklædt med bagepapir. Den skal kunne være i fryseren. Læg dem i fryseren i en times tid eller mere. Når de er lidt frosne, så kan cookiedejen lægges i en pose uden at klistre sammen. På den måde fylder de mindst i din fryser.

Når du gerne vil bage cookies, så tages de ud fra frys og lægges på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand mellem dine cookies, da de flyder ud under bagning. Lad dem tø en smule, mens ovnen varmes op som angivet i opskriften. De frosne cookies skal bages i 15-20 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 comments on “Nemme cookies med M&M's”

  1. Hej Cathrine

    Hvor mange cookies bliver der ca. ud af denne opskrift? Vil gerne tage nogle med til mine kolleger, så skal lige regne ud hvor gange den skal dobles. Tak for alle de gode opskrifter, det er en home-run hver gang 🙌🏼

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT