Få opskrifterne på fem fantastiske fastelavnsboller i min nye E-bog. Jeg har lagt mig i selen og udviklet opskrifter på fem nye fastelavnsboller, som kan forsøde din og min februar.
E-bogen koster 39 kr., og du får udførlige opskrifter og How To videoer, så du får succes med din fastelavnsbollebagning.
Der er en fastelavnsbolle til enhver. Hvad end du elsker blød gærdej, sprød wienerdej, flødeskum, vaniljecreme, chokolade eller bær.
Opskrifter her
- Vandbakkelse med craquelin, chokoladeganache og mandelpraliné
- Brioche fastelavnsbolle med hindbærvaniljecreme og pistacieremonce
- Kardemommebolle med brombær-appelsinpuré og vaniljecreme
- Sprøde lag med marcipanremonce, solbærkompot og hvidchokoladeganache
- Gammeldags fastelavnsbolle med kirsebær og vaniljeflødecreme
Kan dejen til "Sprøde lag" laves dagen i forvejen, så de bages samme dag de skal serveres?
Hej Catrine
Når man fx bager dit begynder surdejsbrød, stiller man dejen i køleskabet. Tager det ud næste dag og putter det ned i den varme gryde.
Skal dejen først temperres eller skal den direkte fra køleskabet ned i gryden?
Mvh
Peter Østergaard
Hej Peter
Jeg bager mine deje direkte fra køl. En kold dej er mere fast og derfor nemmere at snitte. En kold dej afgiver også mere fugt, og laver derfor mere damp under første del af bagningen. Det er godt.
God bagelyst,
Cathrine