Ny E-bog: Fastelavnsboller

Få opskrifterne på fem fantastiske fastelavnsboller i min nye E-bog. Jeg har lagt mig i selen og udviklet opskrifter på fem nye fastelavnsboller, som kan forsøde din og min februar.

E-bogen koster 39 kr., og du får udførlige opskrifter og How To videoer, så du får succes med din fastelavnsbollebagning.

Der er en fastelavnsbolle til enhver. Hvad end du elsker blød gærdej, sprød wienerdej, flødeskum, vaniljecreme, chokolade eller bær.

FIND E-BOGEN HER

Opskrifter her

  • Vandbakkelse med craquelin, chokoladeganache og mandelpraliné
  • Brioche fastelavnsbolle med hindbærvaniljecreme og pistacieremonce
  • Kardemommebolle med brombær-appelsinpuré og vaniljecreme 
  • Sprøde lag med marcipanremonce,  solbærkompot og hvidchokoladeganache
  • Gammeldags fastelavnsbolle med kirsebær og vaniljeflødecreme 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 comments on “Ny E-bog: Fastelavnsboller”

  1. Hej Catrine
    Når man fx bager dit begynder surdejsbrød, stiller man dejen i køleskabet. Tager det ud næste dag og putter det ned i den varme gryde.
    Skal dejen først temperres eller skal den direkte fra køleskabet ned i gryden?
    Mvh
    Peter Østergaard

    1. Hej Peter

      Jeg bager mine deje direkte fra køl. En kold dej er mere fast og derfor nemmere at snitte. En kold dej afgiver også mere fugt, og laver derfor mere damp under første del af bagningen. Det er godt.

      God bagelyst,
      Cathrine

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT