Jeg gør ikke specielt meget brug af principperne fra rawfood. Men det skal nu ikke hindre mig i at lave denne kage. For hold nu op, hvor smager den fantastisk! Fyldig, cremet og intens. Sørg for at bruge nogle ingredienser af høj kvalitet, da det virkelig gør en forskel for denne kage. Derudover er kagen både glutenfri og laktosefri, så de fleste har mulighed for at nyde den.
Der er kage til en del mennesker her, da den smager intens og dejligt, så stykkerne behøver ikke at være store.
Det skal du bruge:
- 200g mandler
- ½ tsk. salt
- 150g gode, friske dadler (uden sten)
Til fyldet:
- 2 store, modne avokado
- 75g jomfru kokosolie
- 2 vaniliestænger (kornene herfra)
- 80g kakoapulver
- Knivspids salt
- 125g agavesirup
Sådan laver du en rawcake med chokoladeganache:
Blend mandlerne i en foodprocesser. Tilsæt salt og de udstenede dadler og blend til du har en dej, der er homogen. Kom dejen i bunden af en springform beklædt med bagepapir. Dæk kagebunden med film og kom formen i fryseren indtil du er klar til at komme fyldet på.
Fyldet:
Blend alle ingredienserne sammen til du har en glat og homogen masse. Kom fyldet ovenpå den afkølet bund.
Kom rawkagen i fryseren i ca. 1 time – så er den fast nok til at skære i. Pynt kagen af med friske bær, drys af kakao eller hvad du synes klæder kagen. Nyd den med en god kop kaffe og i godt selskab!
Hej Christina
Kagen er i hvert fald til 10-12 personer.
God bagelyst,
Cathrine
Hej, hvor mange pers. er opskriften tænkt til?
Hilsen Christina
Kan kagen laves i forvejen og evt. fryses?
Hej Michelle
Ja, det kan den sagtens.
God bagelyst,
Cathrine
Rigtig fin hjemmeside, med gode opskrifter. Jeg mangler dog en printvenlig side/knap så den er nem at printe og tage med i køkkenet.
Det er en rigtigt god ide :). Tak for det! Det har jeg slet ikke tænkt på.
Vi vil arbejde på det!