Rawcake med chokoladeganache

Jeg gør ikke specielt meget brug af principperne fra rawfood. Men det skal nu ikke hindre mig i at lave denne kage. For hold nu op, hvor smager den fantastisk! Fyldig, cremet og intens. Sørg for at bruge nogle ingredienser af høj kvalitet, da det virkelig gør en forskel for denne kage. Derudover er kagen både glutenfri og laktosefri, så de fleste har mulighed for at nyde den.

Der er kage til en del mennesker her, da den smager intens og dejligt, så stykkerne behøver ikke at være store.

Det skal du bruge:

  • 200g mandler
  • ½ tsk. salt
  • 150g gode, friske dadler (uden sten)

Til fyldet:

  • 2 store, modne avokado
  • 75g jomfru kokosolie
  • 2 vaniliestænger (kornene herfra)
  • 80g kakoapulver
  • Knivspids salt
  • 125g agavesirup


Sådan laver du en rawcake med chokoladeganache:

Blend mandlerne i en foodprocesser. Tilsæt salt og de udstenede dadler og blend til du har en dej, der er homogen. Kom dejen i bunden af en springform beklædt med bagepapir. Dæk kagebunden med film og kom formen i fryseren indtil du er klar til at komme fyldet på.

Fyldet:
Blend alle ingredienserne sammen til du har en glat og homogen masse. Kom fyldet ovenpå den afkølet bund.

Kom rawkagen i fryseren i ca. 1 time – så er den fast nok til at skære i. Pynt kagen af med friske bær, drys af kakao eller hvad du synes klæder kagen. Nyd den med en god kop kaffe og i godt selskab!

Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Rawcake Ganache Cathrine Brandt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 comments on “Rawcake med chokoladeganache”

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT