Rødbedehummus

Denne rødbedehummus er et rigtig lækkert supplement til den traditionelle hummus. Rødbederne tilfører en dejlig sødme. Den er super nem at lave, og så er det et rigtigt sundt pålæg til brødet.

Rødbedehummus fungerer også fantastisk som dip til grøntsager eller i en sandwich til madpakken.

Det skal du bruge:

  • 125g skrællede rødbede
  • 200g udblødte kikærter
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 dl yoghurt
  • 0,75 dl koldpresset olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 3 spsk. frisk citronsaft
  • Salt
  • Peber


Sådan laver du rødbedehummus:

Skræl rødbederne og skær dem i mindre tern. Kog dem sammen med kikærterne i ca. 30 minutter. Kom alle ingredienserne i en skål og blend dem til en homogen hummus. Smag til med salt og peber og opbevar det i et lufttæt beholder.

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Rødbede hummus Cathrine Brandt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT