Surdejsboller

Nemme kernerige surdejsboller - tilsæt kun vand. Her har du en skøn blanding af mel, hørfrø, klid og kerner. Nok til 10-12 boller. Nem genvej til et køkken fyldt duften af lækker surdejsbagværk.
Køb nu
SÅDAN GØR DU

1. Kom 360 g lunkent vand i en skål.

2. Hæld indholdet af den lille pose i (tørgær) og rør til opløst.

3. Tilsæt indholdet af den store pose og rør sammen med en ske.

4. Læg et tætsluttende låg over og lad dejen hæve 30 minutter ved stuetemperatur inden den kommes på køl natten over.

Dagen efter bages bollerne.

Tænd ovnen på 250 grader over/under varme. Lad den varme godt op.

Form dejen til boller med en våd spiseske. Kom bollerne på en bageplade med bagepapir.

Sæt bollerne i ovnen og bag dem i 8 minutter ved 250 grader over/under varme.

Skru ovnen over på 250 grader varmluft og bag bollerne yderligere 8-10 minutter til godt gyldne.

Afkøl på en rist og nyd.

How To Surdejsboller kernerige

How To - Step 1
How To - Step 2
How To - Step 3
How To - Step 4
How To - Step 5
Jeg hedder Cathrine. Bageglad, surdejs-begejstret og altid på jagt efter gode råvarer. Her deler jeg min glæde for hjemmebagte lækkerier. Du finder masser af opskrifter på alt fra brød, boller, kager, sundere søde sager og børnevenlig bagværk. Jeg er mor til Ellinor og Karl Hugo, som er mindst ligeså madglade, som deres mor. Du finder også viden om ernæring, råvarers egenskaber, børns spisevaner og kræsenehed som er dét, mit hjerte brænder for.
TYTTEBÆRVEJ 2
8643 ANS
COPYRIGHT CATHRINE BRANDT
cross-circle